Video News For YOU

Loading...

Thursday, June 6, 2013

PUZZLE

FORWARDED AS RECEIVED..............................

 

Please solve the Puzzle without looking at the answers.

---------- Forwarded message ----------
From: G.SIVA KUMAR <sivakumarg12345@yahoo.co.in>
Date: Mon, Jun 3, 2013 at 3:14 PM
Subject: [FunOnTheNet] PUZZLE (repeat)
To: FUN <funonthenet@yahoogroups.com>
      man
1. ------------
     board
 
 

Ans. =man overboard

Okay, let's see if you've got the hang of it.

      stand
2. ------------
        i



Ans. = I understand

OK . .Got the drift ?Let's try a few now and see how you fare ?

3. /r/e/a/d/i/n/g/




Ans. = reading between the lines

      R
4. Road
      A
      D



Ans. = cross road

Not having a good day now, are you ?Redeem yourself.

5. cyclecyclecycle




Ans. = tricycle
Easy to figure out, ha!


          0
6._________
    M.D.Ph.D.




Ans. = two degrees below zero

C'mon give it a little thought ! !


      knee
7. ------------
      light




Ans. = neon light ( knee - on - light )

I'm sure you'll have no problem getting this one.

    ground
8. ----- ----------
feet feet feet feet feet feet




Ans. = six feet underground

Good One, try this!!

9. he's / himself




Ans. = he's by himself

Here's an easy one!!

10. ecnalg




Ans. = backward glance

Not even close ?!!?

11. death ..... life




Ans. = life after death

Okay last chance .

12. THINK





Ans. = think big ! !

And the last one is very funny- - -


13. ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaa
bbbb...



Ans. = long time no 'C'........

   
--
Thanks & Best Regards,
 
 
AIJAZ AHMED
Dammam
Saudi Arabia